Piri Reis Anaokulu
PİRİREİS MAH. ŞHT.ERDAL ŞEN CAD. PİRİREİS İLK OKULU BLOK NO 29 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / KARAMAN

VİZYON

Okul Öncesi eğitim alnının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri,öz bakım becerileri,öğrenme hızları,ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile iş birliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip,kendini ifade edebilen,çevreye duyarlı,araştıran,özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.Ayrıca gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran,geleceğe güvenle bakan,yeniliklere açık olan,öz kültürünü tanıyan,koruyan,personelin yüksek motivasyon ile çalıştığı ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğretim Şekli :